Workshop SKI IN FRANCE

Atout France – Francuska turistička organizacija u saradnji sa marketinškom agencijom Usta Nova d.o.o organizovala je radionicu SKI IN FRANCE na kojoj je dvadesetak francuskih partnera izlagača predstavilo svoju ponudu skijanja u Francuskoj za sezovu 2019/2020

 

Workshop SKI IN FRANCE
U Hotelu Hilton u Beogradu, 11. aprila 2019. održala se radionica francuskog ski turizma na kojoj su se turističkim agencijama iz Srbije i regiona predstavili ski centri i destinacije iz Francuske. Radionicu su zajedno organizovali Atout France – Francuska turistička organizacija i marketinška agencija Usta Nova d.o.o.
Workshop SKI IN FRANCE
Neverovatna priroda Francuske, planinski venci Alpa, Pirineja, Centralnog masiva, Vogezija i Jure, od kojih svaki ima poseban karakter, imaju odličnu infrastrukturu za zimske sportove. U Francuskoj ima više ski liftova nego bilo gde drugde, a skijaši mogu da uživaju kako u brzim liftovima, novim tehnologijama, planinskim hotelima i hostelima, tako i u šarmantnim selima u kojima je tempo života mnogo sporiji.
Radionica je bila veoma dobro posećena, više od trideset i pet turističkih agencija iz Srbije i regiona bilo je u prilici da od francuskih predstavnika iz prve ruke sazna nešto više o novim i starim destinacijama i uspostavi ili ojača kontakte za zimsku sezonu 2019/2020. Na radionici su se predstavili ski rizorti kao što su Tignes, Val Thorens, Les 2 Alpes, Les Gets, Les 3 Vallees i drugi. Ove radionice organizuju se svake dve godine, a osim Beograda, francuski predstavnici posetili su još Prag, Budimpeštu i Zagreb.
Workshop SKI IN FRANCE
Antr.

Francuske planine u brojkama

23 % teritorije Francuske nalazi se pod planinama

81 € prosečna cena dana po osobi

429 € prosečna cena odmora po osobi

29,90 € prosečna dnevna cena ski pasa u 2017.

Tekst: Bojana Ilić

All Rights Reserved | Usta Nova d.o.o