Održana B2B radionica “Slovenija – Srbija treće poluvreme”

Održana B2B radionica “Slovenija – Srbija treće poluvreme”

Marketinška agencija Usta Nova d.o.o i Slovenački poslovni klub u Srbiji organizovali su u petak 17.11.2017 u restoranu Velika Skadarlija u Beogradu, b2b radionicu pod nazivom “Slovenija – Srbija treće poluvreme” koju je podržala Slovenska turistična organizacija.

Cilj radionice na kojoj je učestvovalo 20 hotela i destinacija iz Slovenije i više od 40 agencija iz Srbije, bio je povezivanje slovenačkih destinacija i hotela sa turističkim agencijama iz Srbije koje su zainteresovane za saradnju. Po reakcijama i jednih i drugih, ovaj radni susret je bio veoma uspešan, pa je na radionici ostvareno sijaset korisinih kontakata i sklopljenih dogovora. Nakon radionice u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom učesnici su prisustvovali svečanoj večeri uz bogat kulturno umetnički program, koja je obeležila tradicionalni slovenački praznik Martinovanje.

Održana B2B radionica

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

All Rights Reserved | Usta Nova d.o.o